referentieReferenties

Fisc@liset gaat te allen tijde discreet om met de gegevens van haar relaties. Daarom hebben we de namen van de referenties aangepast. De inhoud berust natuurlijk wel 100% op de waarheid!

 
profielfoto manHans (oud-collega, nu tax-partner bij een middelgroot accountantskantoor):

Absoluut, zonder gekheid: vergeleken met jouw omgeving vind ik ons kantoor stijfjes en bijna truttig degelijk. Je hebt qua uitstraling van kantoor en alles eromheen de ideale mix van professionaliteit en laagdrempeligheid gevonden. Niets aan veranderen!
Ik begrijp helemaal waarom mensen bij jou cliënt worden, ook als persoon trouwens. Website komt goed over en ook als adviseur kom je super uit de verf. Je hebt het goed, nee, uitstekend voor elkaar.

 

profielfoto vrouw

Barbara (nieuwe cliënte):

Hallo Lisette, ik ben héél erg blij met je, zeker omdat ik nergens meer op gerekend had ! Ook de maandelijkse teruggave is een meevaller, heel fijn ! Hoe komt het dat het toch positief uitvalt ? Hoe dan ook: ik kom snel langs met de slagroomtruffels, dank je wel!

 

 

profielfoto man

Paul (cliënt): Paul stuurde zijn professioneel tennissende zoon naar me toe voor fiscaal advies en de jaarlijkse aangifte.

Hoi Liset, leuk ventje he? (niet altijd trouwens haha) We zijn blij met jou!

 

 

profielfoto vrouw

Marloes  (mijn eerste cliënt toen ik net voor mezelf begon in 2004, thans goede vriendin):

Lieve Lisetje, lieve leidsvrouwe en degene die altijd weer tijd heeft om naar mijn gezeur te luisteren en om mijn financiële zaken op te lossen. Ik ben je daar zeer dankbaar voor en wil je dat met deze kaart laten weten.

 

  

profielfoto man

Frans (boekhouder van een cliënt):

Weet je Lisette, het komt maar zelden voor dat er een gezellige, handgeschreven mededeling wordt gevoegd bij het opsturen van zakelijke stukken. Lisette, mensen zoals jij maken mij en ik denk veel anderen, blij. Dat mag best eens gezegd worden!

 

 

 profielfoto vrouwCathrin (nieuwe cliënte, schoonheidsspecialiste):

Cathrin heeft enorm veel belastinggeld van voorgaande jaren teruggekregen, na Fiscaliset als belastingadviseur te hebben genomen,. Daarom heeft ze een fles wijn bij me laten bezorgen. Super lief van je Cathrin, hij is op, de fles.. ( geintje..)

Hallo dronken droppie, hoop dat ie lekker smaakt, je hebt hem verdiend hoor.

 

profielfoto man

Joey (cliënt die net een nieuwe vriendin heeft):

Binnenkort maar weer eens een sushi lunch fixen? Het is alweer te lang geleden, vind je niet?
Mijn vriendin vroeg zich af of je haar kon helpen, nadat ik had gezegd hoe geweldig jij wel niet bent :) Ze heeft een erfenisje gehad en wil daar graag mee aan de slag. Huisje kopen en verhuren, voor vaste inkomsten.

 

profielfoto vrouw

Francien (cliënte, ondernemer met B.V.’s):

Ha Lisette, meteen boter bij de vis gedaan en jouw briljante idee laten uitvoeren. We zien graag je factuur tegemoet voor je advies en het opstellen van de overeenkomst.
Nogmaals dank!

  

profielfoto man

Jeroen (cliënt en jonge ondernemer):

Joepieeee! Je bent ge-wel-dig!!!! Echt super!! Bedankt, kan ik weer wat mee gaan aflossen.

 

 

profielfoto man

Dirk-Jan (CEO van een groot bedrijf):

Lisette, ik wilde je hartelijk danken voor je hulp in de afgelopen weken. Mede dankzij jou heb ik in de onrustige tijden rond mijn echtscheiding het e.e.a. toch nog vrij rustig en met goede afloop kunnen afronden. Ik hoop je een plezier te doen met deze kleine geste ( per koerier gebracht…) en ik kom snel weer eens op de koffie.

 

profielfoto man

Piet (een cliënt en ondernemer): Piet had een zakenpartner van hem naar mij doorgestuurd voor fiscaal advies.

Hi Lisette, graag gedaan. Ik ben zeer tevreden over je. Daarom is het ook geen probleem een goede vriendin bij jou aan te bevelen, zorg goed voor haar.

 

©2012 - 2020 Fisc@liset.

Fisc@liset is aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs. www.rb.nl

Designed by Filosophie